Over ons

Wij overtreffen verwachtingen met:

  • Leidende marges
  • Jouw Persoonlijk Performance Programma
  • Een uitgebreid klantportaal

Pioniers met ruim 15 jaar ervaring

Welke huidverbetering overtreft verwachtingen? Het beantwoorden van deze vraag is al ruim 15 jaar ons vak. Alleen de meest effectieve producten leggen de weg af van ons naar jouw salon. Daarbij staan we bij productvragen altijd voor je klaar: we werken met een hands-on mentaliteit en geven eerlijk advies.

Toonaangevende merken

De markt op het gebied van huidverbetering is enorm. Het vak van Derm-appeal is om daar de allerbeste producten uit te selecteren. De merken die wij verkopen staan voorop qua resultaat en innovaties. Zit voorop lopen ook in jouw DNA?

Persoonlijke benadering

Voor vragen en advies over onze huidverbetering staat het support team altijd voor je klaar. Geen grote afdeling, maar een klein team waarin je eerlijk en nuchter advies krijgt van een specialist. We kennen onze producten goed, en minstens zo goed kennen we onze klanten: zo hoort het!

Blijf je ontwikkelen met onze kennis

Samenwerken met Derm-appeal gaat verder dan alleen high-end huidverbetering in je praktijk. Bij ons kenniscentrum Derm-IQ kun je je verder ontwikkelen in huidbehandelingen met onze producten. Volg interessante trainingen of deel je ervaring met vakgenoten. We delen onze kennis graag met pioniers die net zo nieuwsgierig zijn als wij.

Grote dosis leergierigheid, persoonlijke benadering

Met biologie als raadsel en technologie als antwoord, zien we een prachtig spanningsveld.

Huidverbetering zit in ons DNA, zeggen we weleens. Met beide een connectie met het vak – Ralf als verkoper en Sandra als schoonheidsspecialiste - hebben we ervaren hoeveel huidverbetering voor cliënten betekent. Daaruit ontstond onze visie dat huidproducten moeten doen wat ze beloven. Liefst nog meer. Dat is dan ook de gedachte waaruit wij Derm-appeal hebben opgezet: verwachtingen overtreffen.

Met biologie als raadsel en technologie als antwoord, zien we een prachtig spanningsveld. Welke producten leveren écht resultaat op? Als leverancier voelen we ons verantwoordelijk om de effectiefste huidverbetering te bieden. Een mooie uitdaging, want onze klanten zijn specialisten die zich willen onderscheiden. Zij willen een positieve bijdrage leveren aan het leven van hun cliënten. Met zijn tweeën gaan we deze uitdaging elke dag aan. We zijn trots op ons deskundige team en onze hands-on mentaliteit!

Met biologie als raadsel en technologie als antwoord, zien we een prachtig spanningsveld.

Nieuwsgierig?

Ons support team beantwoordt graag al je vragen

Neem contact met ons op
Bel of WhatsApp ons op +31 (0)35 52 30 090

Overtref de verwachting

Passen onze merken bij jouw praktijk?

Bel of WhatsApp snel met ons op +31 (0)35 52 30 090 voor meer informatie! Of mail: klant@dermappeal.nl