Een aantal lagen dieper

Over Enerpeel

Enerpeel® is een compacte medische peelinglijn met een medische CE en een unieke, gepatenteerde aflevertechnologie. Het resultaat na de behandeling is van een verrassend hoog niveau. Een unieke ervaring voor je cliënt, met minimale huidirritatie. Enerpeel® is ontwikkeld door dezelfde producent als die van de wetenschappelijk onderbouwde Tebiskin®-productlijn.

De technologie

De Enerpeel® aflevertechnologie vertraagt de activiteit van het zuur, totdat het door water in de diepere huidlagen wordt geactiveerd. Dit zorgt voor een gelijkmatige en verbeterde op-name van het zuur en de actieve ingrediënten; met 2 tot 3 keer betere huidpenetratie, zonder onnodige irritatie. Je ziet dit terug in een bovengemiddeld efficiënt peelingresultaat én het feit dat de huid snel herstelt.

Voor wie is Enerpeel®?

Met Enerpeel® til je jouw peeling portfolio naar een hoger niveau. De Enerpeel® peelings vormen een mooie upgrade voor de ervaren huidspecialist die zich wil onderscheiden in haar behandelingen. Daarbij kan Enerpeel® een goede oplossing zijn voor juist díe cliënten bij wie je niet verder komt met je huidige peelings.

Belofte

Peelings op maat: met Enerpeel® bereik je snellere en betere peelingresultaten dan je tot nu toe gezien hebt! Door de minimale irritatie na de behandeling kan je cliënt snel genieten van een mooie, gezonde huid. Cliënten van salons waar Enerpeel® wordt gebruikt zijn veelal zo enthousiast dat ze hun ervaring graag delen. Zo maakt Enerpeel® als vanzelf reclame voor haar unieke peelings en jouw praktijk.

Nieuwsgierig?

Ons support team beantwoordt graag al je vragen

Neem contact met ons op
Bel of WhatsApp ons op +31 (0)35 52 30 090

Overtref de verwachting

Passen onze merken bij jouw praktijk?

Bel of WhatsApp snel met ons op +31 (0)35 52 30 090 voor meer informatie! Of mail: klant@dermappeal.nl