Betaalbaar resultaat

Over Tebiskin

Huidverbetering met Tebiskin® is zeer geschikt als dagelijkse basis voor jouw cliënten. Het merk omvat betaalbare producten voor behandeling en thuisgebruik. Uniek aan Tebiskin® is de wetenschappelijke benadering voor het beste huidresultaat: onderzoek op celniveau. In de praktijk biedt deze compacte lijn daadkrachtige oplossingen voor alle huidtypes.

Tebiskin® Cytoceuticals: technologie en producten

Tebiskin® heeft huidproducten (Cytoceuticals) ontwikkeld die zich richten op het bereiken van elke huidlaag. Elke Tebiskin® Cytoceutical is toegespitst op een specifiek huidniveau. Door werkzame ingrediënten in de juiste huidlaag af te leveren wordt de huid effectief verbeterd en beschermt. De drie Tebiskin® productcategorieën bestaan uit boosters, reiniging en huidverbetering (veelal met SPF). Tebiskin is ontwikkeld door een apothekersfamilie uit Italië. Nog altijd streeft het merk ernaar om huidwetenschap in te zetten voor betaalbare, effectieve producten!

Voor wie is Tebiskin®?

Tebiskin® is effectief voor jong en oud en voor verschillende huidtypes. Als jij een gedreven huidspecialist bent die uiteenlopende cliënten behandelt, past Tebiskin® goed bij jou. Uniek aan Tebiskin® is dat het uitstekende resultaat betaalbaar blijft. Daarom vindt Tebiskin® relatief makkelijk de weg naar thuisgebruik. Je cliënt kan zijn of haar huid na jouw behandeling zelf blijven verbeteren.

Belofte

In jouw praktijk zal je snel resultaat zien van Tebiskin® bij je cliënten. Je kunt elke cliënt een betaalbare en effectieve behandeling geven. Alle Tebsikin Cytoceuticals zijn ontwikkeld op basis van uitgebreid huidcelonderzoek, en het merk blijft innoveren. Daardoor zijn én blijven veel huidspecialisten en hun cliënten tevreden met het resultaat.

Nieuwsgierig?

Ons support team beantwoordt graag al je vragen

Neem contact met ons op
Bel of WhatsApp ons op +31 (0)35 52 30 090

Overtref de verwachting

Passen onze merken bij jouw praktijk?

Bel of WhatsApp snel met ons op +31 (0)35 52 30 090 voor meer informatie! Of mail: klant@dermappeal.nl