Onze merken

Voor echte vakfanaten

  • Buitengewoon goed resultaat
  • Tevreden cliënten

Onze merken

De make-up ervaring die de beste versie van jezelf faciliteert

Welkom in de wereld van Lycogel. In dit unieke product gaat dekking samen met verbetering van de huid. Dit samenspel is in geen enkel ander product zó effectief terug te vinden! We zeggen daarom weleens dat Lycogel op dit gebied op eenzame hoogte staat. Ontdek in jouw praktijk hoe kleurcosmetica en huidverbetering worden gecombineerd in één product. Lycogel is geschikt als kleurcosmetica na jouw behandelingen én als thuisproduct voor je cliënt!

Meer informatie over Lycogel

Betaalbaar resultaat

Huidverbetering met Tebiskin® is zeer geschikt als dagelijkse basis voor jouw cliënten. Het merk omvat betaalbare producten voor behandeling en thuisgebruik. Uniek aan Tebiskin® is de wetenschappelijke benadering voor het beste huidresultaat: onderzoek op celniveau. In de praktijk biedt deze compacte lijn daadkrachtige oplossingen voor alle huidtypes.

Meer informatie over Tebiskin

Een aantal lagen
dieper

Enerpeel® is een compacte medische peelinglijn met een medische CE en een unieke, gepatenteerde aflevertechnologie. Het resultaat na de behandeling is van een verrassend hoog niveau. Een unieke ervaring voor je cliënt, met minimale huidirritatie. Enerpeel® is ontwikkeld door dezelfde producent als die van de wetenschappelijk onderbouwde Tebiskin®-productlijn.

Meer informatie over Enerpeel

Nieuwsgierig?

Ons support team beantwoordt graag al je vragen

Neem contact met ons op
Bel of WhatsApp ons op +31 (0)35 52 30 090

Overtref de verwachting

Passen onze merken bij jouw praktijk?

Bel of WhatsApp snel met ons op +31 (0)35 52 30 090 voor meer informatie! Of mail: klant@dermappeal.nl